Credotuin

Als organisatie blijven we zaaien, groeien en bloeien. Bij een écht huis hoort natuurlijk ook échte tuin, waarin we jongeren hopen te zien groeien en bloeien. Ons doel is het realiseren van een ontmoetingsplek om in samen te komen waarbij geborgenheid en veiligheid voorop staan.

Credohuis & JCI Zuid Limburg slaan de handen in één: #samenwerkt

Een tuin voor Credohuis Parkstad

Het pand van Credohuis Parkstad is in het afgelopen jaar getransformeerd tot een huis. Een plek waar dak- en (t)huisloze jongeren warm verwelkomt worden sinds het najaar van 2021. Een plek waar zij zich veilig mogen voelen en de kans krijgen te mogen bouwen aan hun toekomst. Zonder de betrokkenheid van velen die op zoveel diverse wijze een steentje hebben bijgedragen zouden we dit niet hebben kunnen realiseren.

Ook als organisatie blijven we zaaien, groeien en bloeien. Want bij een echt huis hoort natuurlijk ook échte tuin, waarin we jongeren hopen te zien groeien en bloeien. Ons doel is het realiseren van een ontmoetingsplek om in samen te komen waarbij geborgenheid en veiligheid voorop staan.

Daarom hebben we de handen in één geslagen met JCI-Zuid Limburg om deze droom te realiseren. We kunnen dit echter niet zonder uw bijdrage. En daarom zouden wij het bijzonder vinden als u meebouwt aan de realisatie van de tuin voor Credohuis Parkstad.

Hoe leuk is het om zelf een keuze te maken uit “bouwstenen” waarmee de tuin gerealiseerd kan worden.  Dit kan eenvoudig door te winkelen in onze webshop waar u één of meerdere artikelen kunt aanschaffen t.b.v. de Credotuin. Wij zorgen dan dat de juiste producten gekocht worden en een mooie plek in de tuin krijgen.  Met ieder product dat u 'koopt' komt een veilige en groene buiten plek voor de jongeren in Credohuis Parkstad dichterbij.

Iedereen wint als de Credotuin tot bloei komt.

IEDEREEN WINT, ALS JONGEREN
TOT BLOEI KOMEN!