GIDSnetwerk Benefietgala 2022

Credohuis is als één van de goede doelen gekozen van het GIDSnetwerk Benefietgala 2022. Hier zijn we heel blij mee en graag willen we dit nieuws delen. Tevens willen we het gala onder de aandacht brengen voor ondernemers of particulieren die maatschappelijk betrokken willen zijn. Dit Benefietgala vindt plaats op maandagavond 3 oktober a.s. in het AFAS theater in Leusden.

Wat een kans!

De tweedeling tussen kansarm en kansrijk manifesteert zich overal: in het gezinsleven, leefstijlen, buurten, de gezondheidszorg, het verenigingsleven en het onderwijs… Kansenongelijkheid neemt toe in de samenleving en dat heeft een enorme weerslag op jongeren. Daarom komt GIDSnetwerk in actie en organiseert het benefietgala ‘Wat een kans!’ Een avond waar het bieden van een hoopvolle toekomst aan jongeren centraal staat.ProgrammaDe gastspreker van de avond is prinses Laurentien van Oranje. De prinses zet zich al ruim 20 jaar in voor kansengelijkheid op verschillende gebieden, waaronder kinderen die opgroeien in armoede. Zij zal aanwezigen op verbindende en prikkelende manier inspireren over de vraag: ‘Kansengelijkheid: hoe bereiken we dit samen?’ Bekend om hun muzikale veelkleurigheid verzorgen de jongens van de band Trinity de muzikale invulling van de avond. Zij weten kleine en grote menigten in beweging te brengen en zowel groepen als werelden met elkaar te verbinden door hun muziek.

Het programma van de avond wordt gepresenteerd door tv-presentator en ondernemer Jan van den Bosch. Deze avond wordt volledig gefaciliteerd door het AFAS theater te Leusden met als gastheer theaterdirecteur Herman Zondag. Uiteraard zal ook de jaarlijkse wervelende veiling onder leiding van veilingmeester Erik Smithuis niet ontbreken.

Kortom, als gast kun je deze avond je hart ophalen aan culinaire heerlijkheden, netwerkmogelijkheden, muzikale verrassingen en inspirerende speeches.

Reserveren

Voor deze unieke avond kun je via de volgende link stoel(en) of een tafel reserveren: www.gidsnetwerk.nl/benefietVoor meer informatie kunt u contact opnemen met:Credohuis

Contactpersoon: Jaap Feddes

Telefoon: 06-39401134

E-mail: [email protected]

Comments are closed.