Ons logo

Ons logo geeft weer hoe wij jongeren helpen vanuit een moeilijke situatie zich te ontwikkelen om tot bloei te komen. Lees hieronder meer.

logo-credo

Het logo start links met het morsesignaal voor SOS: Save Our Souls! Daarna is er een goed begaanbare weg naar een plek, waarbij aan de binnenkant van de lijn een huis zichtbaar is, dat gekroond wordt door drie “blaadjes”. Deze staan voor zowel onze drie hoofddoelen (identiteit, bekwaamheid, zelfstandigheid) als onze drie succesfactoren (liefde, tijd, aandacht). Later ontdekten we dat ons logo letterlijk beschreven staat in psalm 107 vers 4 tot en met 8:

'Er waren mensen die ronddwaalden in de woestijn, op eenzame plaatsen. Zij hadden geen plek om te wonen. Door honger en dorst waren zij aan het eind van hun krachten. Toen riepen zij in hun ellende tot de Here en Hij redde hen uit al hun angst. Hij liet hen lopen op een goed begaanbare weg die leidde naar een stad waar ook voor hen een huis was. Laten zij de goedheid en liefde van de Here prijzen en Hem ook eren om alle wonderen die Hij voor de mensen heeft gedaan.'