Vrijwilliger(s)

Nieuwe collega?

GEZOCHT VRIJWILLIGERS

Omschrijving
Wil jij bijdragen aan het tot bloei brengen van jongeren in nood? Jongeren tussen de 18 en de 24 jaar die door bepaalde omstandigheden thuisloos zijn geworden met alle uitdagingen van dien? Jongeren die een kans verdienen om te werken aan een mooie toekomst? Geloof jij erin dat deze jongeren vooral mogelijkheden hebben? En lijkt het je leuk om in een enthousiast team zelfstandig aan de slag te gaan? Wordt dan vrijwilliger in een Credohuis!

Wat ga je doen?
In het Credo Huis werken we met verschillende diensten. Een dag dienst, een avond dienst en een slaap dienst (maandag t/m/ vrijdag). Als vrijwilliger kun je op verschillende manieren bijdragen in het leven van deze jongeren. Dit kan door het voeren van gesprekken, helpen bij het koken, aansturen van jongeren in hun dagelijkse huishoudelijke taken, het opmaken van een CV, het bieden van een luisterend oor of door een simpel schouderklopje gevolgd door de woorden “Goed gedaan”. Wij maken graag gebruik van ieders individuele talenten om de jongeren in het Credo Huis tot bloei te kunnen laten komen.

Wij vragen:
– Enthousiasme 
– Affiniteit met de doelgroep (Jongeren tussen de 18 en 24 jaar);
– Motiveren en stimuleren van jongeren;
– Aansturen van de jongeren in hun dagelijkse, huishoudelijke taken;
– Mensen die niet bang zijn om hun eigen talenten in te zetten t.b.v. van deze jongeren.
– Beschikbaarheid van 2-8 uur in de week

Wij bieden:
– 
Een ontspannen werksfeer;
– Mogelijkheid tot leven veranderende bijdrage;
– 
Werkervaring op je CV;
– Mogelijkheid op een vrijwilligers vergoeding.

Wil jij ons team versterken en heb jij een hart voor jongerenwerk? Neem dan contact op via [email protected]Wil je meer informatie, neem eens een kijkje op facebook (www.facebook.com/CredoHuisMaastricht/) of neem contact op via 043 609904. We nodigen je graag uit om eens langs te komen om meer te weten te komen over het Credo Huis, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Comments are closed.