Vrijwilliger(s)

Wij zoeken nieuwe collega's!

Wil jij bijdragen aan het tot bloei brengen van jongeren in nood? Jongeren tussen de 18 en de 24 jaar die door bepaalde omstandigheden dak- of thuisloos zijn geworden met alle uitdagingen van dien? Jongeren die een kans verdienen om te werken aan een mooie toekomst? Geloof jij erin dat deze jongeren vooral mogelijkheden hebben? En lijkt het je leuk om in een enthousiast team aan de slag te gaan?

Word dan vrijwilliger in het Credo Huis in Maastricht!

Wij zoeken enthousiaste studenten die bereid zijn om zich te committeren aan één slaapdienst of weekenddienst per week. Een slaapdienst begint om 22:30 en eindigt om 08:00 de volgende ochtend. Om uiterlijk 00:00 moet iedereen naar zijn kamer en kan ook jij lekker naar bed toe. Ideaal te combineren als je nog studeert. Een weekenddienst begint om 8:00 en eindigt om 16:00.

Wij bieden:
– Een huiselijke en ontspannen werksfeer;
– Werkervaring op je CV;
– Mogelijkheid op een vrijwilligersvergoeding.

Heb jij een hart voor jongeren en wil jij ons team versterken? Neem dan contact op via: [email protected] Wil je meer informatie, neem dan eens een kijkje op onze website www.credohuis.com, facebook (www.facebook.com/Credohuis) of bel ons op 043 850 14 27. We nodigen je graag uit om eens langs te komen en kennis te maken, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Tot snel!
Kernteam Credo Huis

    Comments are closed.